Mot Malmö

Nu bär det av mot Malmö för att hämta hem den sista poängen som behövs för att säkerställa Superettanspel även 2009. Vi har ca 9 timmar i buss framför oss och jag tänkte försöka plugga stora delar av resan så att man får något vettigt gjort, men det brukar ju bli som det blir med det. Datorn är även laddad med de nyaste avsnitten av Two and a half men och Generation Kill tillsammans med filmerna Batman-The Dark Knight, Step Brothers och Tropic Thunder. Så ni förstår att det kanske inte blir så mycket plugg.

"Innebandystjärnor hotar bojkotta VM" såg jag en rubrik som löd i tidningen. Vilka stjärnor? Det är sällan tidningarna i Sverige fylls av rubriker som "Undervattensrugbystjärnor hotar bokotta VM", som förmodligen är en större sport globalt än innebandy.

På måndag bär det av till Stockholm för att se derbyt HIF-DIF, förhoppningsvis med Näfvert med på plan.

Kommentarer
Postat av: Jonsson

Tja!! Har varit inne ett par gånger och inga nya inlägg och så sa det bara vips så smalldet bara typ 4 inlägg! Hoppas allt funkar bra i u-sala.

2008-10-18 @ 13:02:34
Postat av: Anders

God smak där. Generation Kill kan vara det bästa på TV sedan the Wire... och the Wire är ju typ det bästa som någonsin gjorts.

2008-11-15 @ 19:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0