26/8-08

Ja vad ska man säga? 9 poäng på de 3 senaste och hittils 4 mål från mina fötter. Nu har vi iallafall lämnat de nedersta strecket för ett tag och hoppas att vi inte kommer tillbaka dit. Vi har haft tur med de andra resultaten vilket gjort att vi fått ett litet försprång inför slutstriden.
6 September börjar Entourage sändas igen i USA, längtar längtar...
Har svårt att hålla mig från att köpa en Iphone just nu, måste hitta ett stort negativt skäl för att inte köpa...

Ikväll håller vi på Falkenberg i mötet mot LB07, skulle vara skönt med 3 poäng ner till kval..

19/8-08

Har varit dålig uppdatering här ett tag nu och det beror väl lite på att jag flänger mellan Uppsala och Örebro innan flyttlasset går och att jag helt enkelt haft bättre saker för mig.

Vi har spelat några matcher med blandade resultat men har iallafall lämnat sistaplatsen i tabellen. Nu har vi tre tuffa matcher framför oss med Landskrona, Assyriska och Häcken. Det är såpass jämnt i botten så vi måste vinna matcher även mot topplag.

Har ju som bekant hänt en del i OS men det enda som har fått mig att sitta naglad framför TV:n är tennisdubbeln. Sista setet i semin mot fransmännen var helt fantastiskt spännande. Synd att dom inte hade så mycket att sätta emot Federer i finalen.

Intressant också att följa nyhetsbevakningen kring "den allsvenska stjärnan" som var inblandad i storrånet i Danmark. För det första så blir man lite trött på tidningarna när dom sätter en sådan rubrik då spelaren i fråga var en truppspelare och inte gjorde många minuter i Allsvenskan för 7 år sedan. Sen har han varit runt i diverse lägre divisioner i Stockholm och är just nu ganska långt ifrån epitetet "allsvensk stjärna". Vem det är? Tänker jag inte skriva men en superettaklubb i Stockholm kanske får in lite friska kulor till nyförvärv snart...

Förresten ringde Expressen mig i veckan ang en förlovningsannons i NA där det stod att Linda Bengtzing och Johan Pettersson förlovat sig och frågade om det var jag. Blev lite ställd och det var synd för annars hade man kunnat driva lite med dom innan sanningen kommit fram. Tydligen var det inte ens den Linda Bengtzing som det rörde, dom har bra koll Expressen...

Örebro och fula skjortor.

Har varit i Örebro idag för att börja packa och förbereda inför flytten den 29e. Alla som är sugna att hjälpa till att bära då kan höra av sig...då kan man räkna med att bli bjuden på inflyttningsfesten i Uppsala.

Han med att kolla lite på premiären av OS idag och Sverige-Kina. Det som man förundrades mest över var inte vad Hedvig Lindahl höll på med på första målet utan vad ledarna på den svenska bänken hade på sig. Såg ut som gammaldags flanellskjortor i grå/grön ton och såg hemskt ut. Har inte SOK eller SvFF något intresse i att ledarna inte ser ut som att dom är på husvagnssemester 1991?
Ulrika och jag på Jonte och Evas bröllop.


Dax för Degen!

Vi var på ännu ett bröllop igår när Jonte och Eva gifte sig i Skövde. Tack för en trevlig kväll och lycka till i framtiden!

Har så smått börjat lessna på vägen mellan Uppsala och Skövde/Götene nu efter två bröllop och två svensexor. Men blir man bjuden på bröllop så ska man komma, så är det bara. Eller hur Richard?

Imorgon är det då dags att möta Degerfors på hemmaplan och alla vet vikten av vinst då. Blir ju lite konstigt att möta Degerfors så här kort efter övergången men det är bara att köra och inte tänka så mycket. Vi gjorde klart med två spelare innan fönstret stängde, Demba Traore och Haris Skenderovic båda med ett förflutet i Vasalund. Dom har sett bra ut i veckan och kommer hjälpa oss att hålla oss kvar.

Dagens Pajas!
OS-simmerskan Gabriella Fagundez(?) som inte tycker att man skulle ha väckt frågan om bojkott av OS pga av att hon tränat så hårt för att komma dit och att det inte hör ihop med OS-andan att bojkotta. En fråga bara, hör Kinas syn på mänskliga rättigheter ihop med OS-andan Gabriella?


RSS 2.0