27/4-08

Självklart när man hyllar Kalmar ökar dom på pisk, kan ju iofs inte vara obesegrade för alltid men någon match till hade ju varit roligt..

Min jäkla förkylning vägrar försvinna, nu hoppas jag att jag kan vara med på tisdag mot Hässleholm i Svenska Cupen.

Efter stort spelövertag igår mot Bunkeflo fick vi ändå inte med oss någon poäng, känns jäkligt surt att vi bara fått med oss en pinne på de två senaste matcherna då vi varit i ledning till 80 min i denna ena och haft stort spelövertag i den andra. Nu väntar på förhand tuffare matcher mot ÖIS och Åtvid, skulle vara skönt med en trepoängare nu.

24/4-08

Har Kalmar dödat Allsvenskan? Man blir mer och mer imponerad av bröderna Elm och Ingelsten, Santin har väl knappt gjort ett mål i år och ändå leder Kalmar överlägset. Dom bara nöter på med samma startelva match efter match och verkar inte bli slitna, imponerande. Vad ska hända när det lossnar för Santin? Man ser nu att det täta spelschemat gynnar dom bättre lagen, synd bara att publisiffrorna drabbas.

Vi är lediga idag för första gången på två veckor, skönt att få återhämta sig och vila kroppen lite. Hoppas bara att förkylningen hinner försvinna innan helgen. Har provat det mesta för att bli av med skiten, honung, Strepsils, Kan Jang, vitlök, c-vitaminertabletter. Någon som har några fler bra ideer?  Har aldrig missat en match tidigare pga sjukdom och vill inte göra det nu heller.

Skadad och sjuk..

Vaknade imorse med ont i halsen men tänkte att det går nog över bara man kommer igång att träna, det var bara det att efter en halvtimme på träningen högg det till i låret och en sträckning är nog inte omöjlig. Med facit i hand skulle man nog struntat i att träna idag då även halsontet har blivit värre...blir så trött. Hoppas dock att låret inte är så farligt men det blir vila i några dar iaf..



Kan ju trösta sig med att man kanske blir bjuden till Hagge på någon grillkväll eller?

Tänkte även bjuda på en gammal bild på en Degerforslegend,ser någon vilken?


En pinne och grillukt

Det blev en poäng borta mot J-Södra igår i en match som inte går till historien som en av de bättre. Vi spelade hyfsat försvarsspel men det offensiva spelet fanns inte alls. Känns som att vi forwards bara springer och springer utan att det händer något och vårt lag kommer inte in i motståndarnas straffområde särskilt ofta. Det måste bli bättre..



Gick en promenad och märkte av det säkraste vårtecknet, grillarna. Dom ploppar fram lite överallt och man känner sig nästan tvungen att gå ner i källaren och damma av sin egen.

18/4

Pratade med Magnus Samuelsson igår och hans operation verkar ha gått bra, han lät mycket piggare nu och skulle nog få komma hem under helgen. Det är bara att hoppas att hans rehabilitering går bra så att han kan vara tillbaka på planen så fort som möjligt.

Tydligen kommer "Aldrig fucka upp" ut redan 30/4, jag har för dåliga källor....

Fick en sådan jäkla låsning i nacken igår på träningen efter en tackling, har bara kunnat sova på rygg inatt och inte kunnat vända mig. Ingen fara men det är fan så irriterande...

BP är tillbaka i verkligheten igen efter två förluster i inledningen, Superettan är inte enkel om någon trodde det.

Nädu.....

Känns jäkligt skönt att matchen mot J-Södra är redan på lördag, nu gäller det att se framåt och ta lärdom av det som varit.(Fast egentligen vill man ju bara lägga sig ner och skrika)......Hemsk kväll igår.

Nu är Jay-Z biljetterna inhandlade, kul med något ljus i mörkret idag iallafall.

8 Maj är datumet då förra årets succeförfattare Jens Lapidus släpper sin uppföljare till "Snabba Cash", nya boken heter "Aldrig fucka upp" och vissa figurer från den första boken återfinns även i denna varpå man kan gissa storyn. Jag gillade "Snabba cash" skarpt och har stora förväntningar på den nya boken.

Då var det dax

Ja då är det då dags för världens längsta försäsong att äntligen få sitt slut igen. Månader av träningar och halvt meningslösa matcher byts nu ut mot fullt allvar och kniven på strupen.(Kanske inte ännu men ändå...) Hörde våran tränare på radion igår på väg hem från träningen där även han kritiserade den långa försäsongen som finns i Sverige. Intressant eftersom det ändå är han som bestämmer, ska bli kul att se nästa år. Speciell match även för mig personligen då vi ställs mot föreningen som jag tillhört i drygt 10 år, IK Sirius. Men det ska inte bli annat än roligt och framförallt skönt att få känna tävlingsnerven igen.

Eftersom Anders Eklund inte kan få det straff han förtjänar i en svensk rättegång hoppas jag att han får en sådan omgång när han kommer till fängelset att han inte ska kunna vara vaken en sekund utan att påminnas om vad han gjort.

Kort från Cypern



Korten ägs av Kjell Mohlin

Premiären avklarad...

Igår kväll var jag och Ulrika på premiären av nya filmen 21. Den handlar om en översmart student som lär sig att räkna kort i Black Jack och åker till Vegas för att tjäna stora pengar. Självklart går det inte så enkelt och storyn är ganska väntad innan slutet kommer där det händer lite grejer. Helt ok film ändå...
grym låt som går hårt i omklädningsrummet just nu... http://www.youtube.com/watch?v=5rWsqVM6FuM

Bara 3 dagar kvar till premiären mot Sirius, ska bli jäkligt kul!  Imorse tränade vi i snöstorm, det var mindre roligt....
Följer IFK Göteborg-IFK Norrköping på TV4 just nu, finns det någon journalist som kan mindre fotboll än Patrick Ekwall?? Pinsamt dålig.

Jay-Z till Suecia

Aftonbladet uppger idag att Jay-Z kommer till Sverige för första gången den 19 Juni. Det är stort, det är förbannat stort. Vill nästan inte lämna ut datumet för när biljetterna släpps men det lär väl alla intresserade snoka reda på ändå så kl 9.00 16 April gäller det att trycka på luren. Ska också bli intressant att se vilka artister han tar med sig, stora rappare brukar ju ta med sig de flesta dom känner när det är dags för turne...
http://www.karlskoga-kuriren.se/blogg/index.asp?mb=29

Alltid synd om Brolle...

Kan Brolle vara den artist i Sverige man alltid ska tycka mest synd om? Alltid är det något, Brolle blir mobbad av TV4 osv....Men om du nu känner dig så jäkla mobbad, varför lämnar du inte bara programmet "Körslaget" då? Nä för han vet att hans karriär förlängs om han är med...

I sådana fall vill jag också ha en ursäkt av alla supportrar, journalister,klubbledare och tränare som skrivit skit om mig i tidningar och på internet....snyft snyft

Regnar alltid i Götet

Var som sagt i Göteborg i helgen hos Ulrikas kompis och hennes kille. Trevlig helg men vädret var som det brukar i Göteborg, regn. Såg nog fan inte solen på hela helgen...Avslutade helgen med att beskåda IFK-ÖSK på Ullevi, finns inte så mycket mer att säga än att Westman ger bort två mål sen så är kvällen förstörd. Sen gör övriga laget en rutten insats också. Det är bara att komma igen på torsdag mot Kalmar.

På onsdag har vi vårat genrep mot VSK, hoppas att deras korkade supportrar håller sig borta...

Målskyttar ikväll på V.Elm, Paulinho och Ishizaki. Tack för såsen!! Ser bra ut i Drömelvan

Back home....

Efter en seeeg flygresa så är vi då tillbaka i Sverige igen, vi avslutade lägret med att spela 0-0 mot seriekonkurenten Åtvidaberg i en helt ok match från våran sida. Så nederlagstippade vi är enligt kvällspressen så borde vi inte ha en chans mot ett topplag som Åtvid....men men. Skönt iaf att vara tillbaka till 2 plusgrader och moln. Nu väntar först ett styrkepass sen en ledig helg som kommer att spenderas i Göteborg, var väldigt länge sedan jag var där utan att spela match så det ska bli kul.

http://www.karlskoga-kuriren.se/artikel.asp?intId=99851&blnLista=1 direkt efter att den här artikeln kom ut ringde aftonbladet och ville köpa bildserien på Kalle och Jespers stripstraffar. Kuriren tackade dock nej, varför kan man undra? Kanske för att använda som utpressning längre fram....

Cypern dag 2-5

Har varit dåligt med uppdatering då det inte att gått att logga in på sidan för min del. Å andra sidan har det inte hänt så fasligt mycket, vi tränar två pass om dagen, man har bränt sig så att man har svårt att sova och tyskar röker i restaurangen och lobbyn på hotellet så att allt luktar skit. Ett typiskt träningsläger med andra ord...

RSS 2.0