Mål, Näfver flyttar hemifrån och Iphone.

Nu hände det som jag aldrig trodde skulle hända, Näfver flyttar från Örebro. Jag tycker att det ska bli skitkul att han kommer till Stockholm och Djurgården och hoppas och tror att det kommer att gå bra för honom under hösten.

Det som började så bra nere i Åtvid slutade tvärtom. Det var skönt att få göra mål i den blåsvarta tröjan igen och det kändes så bra i första halvlek. Tyvärr fick jag lite känning i mitt lår och mer av säkerhetsskäl gick jag av planen. I andra halvlek var vi inte alls med i matchen och Åtvid kunde också avgöra. Mycket tråkigt och nu väntar Degerfors på måndag i en speciell match för min del.
Någon som vet om man kan köpa en obunden Iphone 3g i USA och låsa upp den till svenska menyer?

Bröllop, värme och Åtvid igen.

Ulrika och jag var på Herr och Fru Rodevågs bröllop i Hällekis i lördags, det var mycket trevligt  och bara synd att vi inte kunde stanna längre på söndagen(träning som vanligt).
Det var i och för sig ingen höjdare att gå omkring i kostym i den här värmen, jag var tvungen att ta ett dopp i Vättern mellan vigseln och festen vilket gjorde att vi kom efter brudparet till festen. Inte bra och det ledde till en del arga blickar från Ulrika...
Snart sätter vi oss på bussen för att ta oss an Åtvid en gång till, Gustaf är avstängd vilket inte är bra men jag hoppas att vi lärde oss av misstagen i förra matchen.Skulle vara fantastiskt med 3 poäng.
Det blev DNB Nor som får ta hand om våra bolån, 5.03 för den rörliga ich 5.79 på den bundna tycker jag är helt ok och betydligt lägre än storbankerna i Sverige. DNB är ganska nya på marknaden här och har väl lite lockpriser för att lura till sig kunder. Funkade på mig....

Sommarens bästa låtar...så här långt.

1. What you got - Colby O´donis feat Akon
2. Forever - Chris Brown
3. Dangerous - Kardinal Offishall feat Akon
4. Mr Carter - Lil Wayne feat Jay-Z
5. Dance wiv me - Dizzee Rascal feat Calvin Harris


Räntor, bolån och övrigt

Imorgon blir det ränteförhandling ang det stundande bolånet på lägenheten. Eftersom vi bott i hyresrätt de senaste 3 åren så har man tappat lite i kunskap. Tänkte dock gå runt till bankerna imorgon och se vad dom kan erbjuda. Svårt att veta också om Riksbanken tänker höja räntan något mer nu. Har också försökt mig på att förstå det här med skattereduktion på räntekostnaderna. Skulle vara skönt att ha det löst så att man får en lägre månadskostnad istället för att få tillbaka en klumpsumma på deklarationen. Mm kan bli en intressant dag...

Kallur skadad, Olsson åker inte och Kluft håller på och larvar sig med längdhopp. Just nu ser det enda medaljhoppet i Peking ut att vara Holm, i friidrott alltså. Sen tar vi säkert medalj i någon konstig sport som ingen hört talas om som springande luftgevär eller segling i träeka...


1-1 i ...

1-1 i omstarten mot Åtvid, med tanke på hur många chanser dom hade i början så får vi nog vara ganska nöjda med en pinne. Vi spelade väldigt naivt i början vilket gjorde att dom fick ställa om på oss och vårat mittfält hängde inte riktigt med. Känns ändå som att vi tog tag i det under matchen och förhoppningsvis så har vi lärt oss något till måndag.

Idag ska vi skriva kontrakt på en lägenhet i Uppsala, är så skönt att det är slut på allt ringande till mäklare och till varandra med diskussioner om hur vi ska göra. Det blev en 3:a i Tunabackar och det blir nog inflyttning runt 1 Sep.

Stefan och Viktorias bröllop på lördag, ska bli jäkligt kul.

Sitter ju och åker tåg en del nu mellan Uppsala och Örebro, är det någon som vet vad som händer om man skiter i att stämpla TIM-kortet innan man går på tåget och det blir kontroll? Jag e nyfiken..

Debut igen

Idag väntar då omstarten med Åtvidaberg på hemmaplan. Tycker att vi haft en bra träningsvecka och borde vara rejält laddade inför eftermiddagen. Alla är medvetna om vilken situation vi befinner oss i och det behöver inte vara så mycket som vänder trenden. Trots att TV4 sänder matchen så hoppas jag att så många som möjligt tar sig till Studenternas, det är nu laget behöver stödet inte när man vunnit 4 raka matcher och alla är glada och nöjda....


Hemma igen

Efter några hektiska dagar så var man då tillbaka i Uppsala och IK Sirius. Känns konstigt att lämna killarna i Degerfors mitt i säsongen men med de förutsättningar som uppstod så känns det rätt.

BP

Idag väntar sista matchen för vårsäsongen när BP kommer till Stora Valla. Alla vet hur viktigt det är att ta med sig en seger till semestern och det ska bli riktigt kul att möta ännu ett lag jag representerat (säsongerna 2000-2001). Från den tiden finns dock bara Jon Persson kvar i truppen så det känns inte så speciellt för min del. Nu siktar vi på 3 poäng och mycket publik!

På väg med RödvittVid hotellet i Kalmar, långt bakom skymtar Öland.

Inte mycket tid till social samvaro när det finns trådlöst internet.På väg hem från Kalmar åt vi middag på historisk mark.
På väg till Enköping och middag vid gemytliga Nykvarn utanför Västerås
Bara en poäng men fina naturupplevelser.....

RSS 2.0