Elon till Valsta?

Firar nyår med Elon och tydligen har Valsta hört av sig till honom, kanske en bytesaffär med Bylle?

Nyår

Gott nytt år!

Är just nu på Olearys och kör lite Singstar, senare blir det middag på Tzatziki och efter det får vi se.....syns nästa år!

30/12-08

Precis hemkommen från bio efter att ha sett "Allt flyter", en bra film men jag har varit svag för Jonas Inde sen "I manegen med Glenn Killing" tiden. Det var underhållning det!

.



Var det någon mer än jag som satt och väntade på Sporten på SVT efter att få se lite bandy, visade dom ens resultaten? När kommer reportaget om hur stor bedrift Sirius bandy har gjort och håller på med? Pajaser på SVT....

Saker som hänt under julen

Förutom det traditionella julfirandet med allt vad det innebär har jag även hunnit med att göra lite andra saker under julhelgen.


Spa på hotell Havsbaden i Grisslehamn

 

En tur med Ulrikas familj fram och tillbaka till Åland



Vi var på en utflykt till Sigtuna med Carro och Jimmy.



Var och tittade på Almtuna när dom spöade Oskarshamn. Men vem har kommit på att dom ska ha Al Pacinos peptalk från filmen Any given sunday som intro när spelarna kommer in? Lät väldigt amerikanskt....



Löparskorna har gått varma i Röbospåret, tur att man har en tjej som tycker om att springa.

årets

årets beslut: mitt eget när jag i början av Juli bestämde mig för att lämna Degerfors som låg ovanför kvalstrecket för Sirius som låg sist. Några månader senare var det ombytta roller. Hur många spelare skulle våga skriva ett 2,5 års kontrakt med ett lag som ligger sist med den lönen?

årets idrottare: Usain Bolt- pissade på alla andra löpare under OS men efter det har det varit allmänt tyst om honom. Hoppas verkligen inte att killen är dopad, då ryker all min tilltro till friidrotten.

årets öppnaste förvar och "årets välkommen till verkligheten": Enköpings SK- man värvade en "Champions league"-målis och trodde att det skulle lösa sig av sig själv. Men ESK nådde nog nivån för hur många överbetalda östeuropeer ett superettan lag kan ha innan det börjar rasa. Synd bara ett den enda matchen (typ) som dom höll tätt var höstderbyt mot oss.

årets

årets serie: Entourage säsong 5- man hade väntat så länge och så kom den, och lika snabbt kändes det som att den var över igen. Nu får man väl vänta ett år till på säsong 6.

årets antiklimax: OS i Peking- man hade väntat hela sommaren efter fotbolls-EM och när det väl börjar så är det inte så intressant. Vem tycker egentligen att dubbeltrapp eller finnjollesegling är spännande förutom under ett OS år?

årets roligaste: när Linda Bengtzing förlovade sig med någon Johan Pettersson och satt ut en annons i NA varpå Expressen drog slutsatsen att det måste vara jag. Ångrar mig än idag att jag inte spelade med när deras skvallerjournalist ringde för att verifiera uppgifterna...

årets stad: Örebro- det vemod jag känner när jag numera vistas i Örebro går inte att beskriva. Det publikstöd och intresse från hela staden är något jag aldrig kommer att glömma. Går inte att beskriva känslan jag hade när man gick in på arenan inför 12000 i den allsvenska hemmacomebacken mot Elfsborg -07.


fortsättning följer

Årets

Lovade att bjuda på en liten sammanfattning av året. Den kommer i flera omgångar och under flera dagar.





Årets nyförvärv: Gustaf Segerström- härligt vi värvade Superettans bästa mittback.

Årets mentala seger: Qviding (h) 4-0 - efter 0-8 mot Häcken förstod nog inte många hur svårt det var att några dagar senare gå ut till måstematchen mot Qviding. Sen att vi bara blåste dom av banan efter 20 min var ännu starkare, sen att några kandidater till årets mål kom i den matchen var ännu coolare.

Årets land: Spanien - EM-Guld, Barcelona, Nadal, Spanien fick äntligen sitt stora mästerskapsguld och det var helt rättvist. Barcelona måste vara det häftigaste resmålet just nu, sen att man för närvarande har världens bästa klubblag också är ju inga fel.Sen har Nadal tagit över tronen från Federer, inget snack om det.

fortsättning följer

GOD JUL

Nu går bloggen på julledigt några dagar så GOD JUL allihopa som är här och läser. Återkommer i mellandagarna med en liten sammanfattning av året. Hoppas alla får fina presenter.....

Haha



Kolla in den här killen, grymt skön! Tack för den Max!



Kan det här vara något?

Örebro

Är just nu i Örebro för att få Kristoffer Näfver att bli blåsvart till nästa säsong, han låter inte omöjlig....verkar dock lite missnöjd med att Sirius slutat höra av sig.

Under tiden kan man kolla på den här videon...

Örebrohumor finns det iallafall....

Slutspel

När hände det senast att Sirius slog VSK och Sandviken i bandy samma vecka? Det var jäkligt kul att vara på Studan igår iallafall. 



Fint i Uppsala

Satt idag på en oerhört tråkig föreläsning i sociologi men slogs då av hur vackert det är i Uppsala. Man behöver kanske inte vara i Asien för att uppskatta semestern....




Är lite sugen att gå ner och titta på Sirius Bandy ikväll mot Sandviken, vill bara få med mig någon oxå. Lite osmart att Sirius och Storvreta lägger sina gratis inträde hemmamatcher samma dag. Känns som att dom stjäl lite besökare för varandra.
Var på Clas Ohlsson igår och handlade lite och tyckte att jag kände igen den jättelika killen på kundtjänst. Det tog några sekunder innan jag såg att det var Uppsalas bästa idrottare OS-kanotisten Lassi Karonen som tydligen drygar SOK-pengen med lite hederligt arbete.



Premiär mot...

Ljungskile hemma sen Landskrona borta, låter som en bra inledning på serien med två överskattade lag med höga förväntningar på sig. Intressant att se om vi får några TV-matcher den här säsongen. Efter 0-8 mot Häcken tycker man ju att TV4 borde visa oss varje vecka i ren kompensation.....

Snälla Gustaf stanna! Det finns ingen som kan ersätta honom om han lämnar, det är den bästa mittbacken jag har mött i Superettan och Allsvenskans mittbackar känns inte jätterealistiska till Sirius just nu.


Fan ta Universitetet

När vi bodde i Örebro läste jag några kurser i matematik på lärarprogrammet som jag tänkte tillgodoräkna mig när vi väl flyttade tillbaka och jag blev tvungen att börja plugga på riktigt. För en månad sen så skickade jag in min ansökan om tillgodoräknande och fick svaret idag, idioterna anser inte att 15 p av det jag läst passar ihop med Uppsala Universitets kurpslan för lärarprogrammet-matematik mot tidigare år, alltså precis samma som jag läste i Örebro. Hur fan är det möjligt att man inte ska kunna byta från ett universitet till ett annat och fortsätta läsa samma program men inte få tillgodoräkna sig det man tidigare läst? Imorgon kommer det komma in en överklagan.....

Fick en femhundring i presentkort från Tilltugg i skadestånd iaf....stort gjort av dom.

Var nere och tränade fotboll igår i Diöshallen med juniorerna, blev dock lite förvånad när man absolut inte var ensam från A-truppen där. Mani, Gallo, St Cyr, Fernberg och Gurra var också där i brist på bättre att göra. ..

Går rykten om att vi ska ha speluppehåll över U-21 EM i sommar, då kanske man kan få en anständig semester på fler än fem dagar på sommaren...




Bilder från helgen

Jag och Micke Rynell kom tvåa i den numera årliga curlingturneringen.


I finalen ledde vi med 4-0 inför Rynnans sista sten som förvandlade våran ledning till en 0-2 förlust....



Lag Ackerman/Bergtoft kom sist men vara glada ändå.



Johan Björn försöker störa Bengtsson i sin stöt


Sen var det dags för inneturneringen Skinkcupen i Jakobsbergs sporthall.







Matförgiftning på Tilltugg

Efter att jag och Ulrika åt lite Tapas på Tilltugg i fredags så har jag i stort sett inte ätit något mer pga de magsmärtor och tillhörande symptom som kommer vid magsjuka. Jäkligt tråkigt då hela min helg med kompisarna i Stockholm blev förstörd. Rent resultatmässigt gjorde inte min frånvaro något då vi vann Skinkcupen för fjärde gången på åtta försök. I finalen slog vi Syrianska med 3-2.
En höjdpunkt under helgen var dock när ledaren för BP's pojkallsvenska lag sitter i flera timmar och pratar med mig i tron om att jag är BP-vänsterbacken Kim Odelius. Det här händer dock lite då och då men det är lika kul varje gång, men är vi verkligen så lika?
Spelare som också deltog i Skinkcupen men inte tog sig vidare speciellt långt var Nils-Eric Johansson(AIK), Joel RIddez(Strömsgodset), Haris Skenderovic och Demba Traore.

Nya ansikten

Eric Jernberg från Carlstad United blev det första riktiga nyförvärvet inför nästa år, eftersom han är vänsterfotad kanske ledningen har kikat lite på min önskelista iaf. Spännande med en ung spelare som inte kommer hit för att hämta in pengar på karriärens höst...
Lasse och sportcheferna har även aviserat om presskonferens imorgon kl 15, intressant att se vem det är som skriver på då. Vi spelare vet som vanligt lika lite som UNT men jag hoppas på Shpetim Hasani, en mycket bra forward som jag spelade med i Degerfors.
Lider när jag skriver det men Darins nya låt med Kat Deluna är fantastiskt bra. Kolla in här! http://www.youtube.com/watch?v=XtJQrjQMUCs

Året som gått från mobilen

Efter påtryckningar kommer här lite bilder i bloggen, dock från mobilen.



Kristoffer Näfver på TV-spelet FIFA, ser det inte mer ut som Jörgen Wåhlemark?



Jag och Richard spelade lite curling i Örebro, den stenkula sporten.....



Orsaken til mitt långa speluppehåll i Degerfors, något satt fast i mina bihålor och det här vara tydligen det enda sättet att få ut skiten.....testa inte hemma.



Efter att RR skrivit på förändrades Uppsala, han hittade en femhundring vid Stenhagens IP och estämde sig snabbt för att "tvätta" den så att ingen kunde kräva tillbaka den. Bra val av affär......






Vi har åkt en del buss i år, på Stavsjös rastplats såg vi flera kändisar. På denna toalett har vi sett såväl Charlotte Perelli och Daniel Breitholtz....



Jag och Ulrika utanför våran lägenhet i Örebro



Orsaken till 0-8 mot Häcken, hotellet vi bodde på hade läskiga hissar som bytte färg...

Jojo

Någom som såg Knutby/Knivstasonen Soran Ismael på Parlamentet tidigare ikväll? Hans utläggning om elitklasser och damfotboll var helt fantastisk. Tänk om någon som är så att säga i branschen skulle sagt något dylikt, då jävlar hade det blivit liv i luckan.
Har fått höra att både UNT och Nerikes Allehanda har citerat min blogg, snart kanske det är dags att börja sälja reklamplatser......haha.

Värderade precis min blogg på sidan Bloggvärde och fick fram summan 163000 SEK, någon som vill köpa? Jag är villig att släppa den betydligt billigare......

Tack

Tack för de fina erbjudanden om träning jag fått, tror ändå jag väntar tills att Storvreta plastbandyklubb hör av sig...

http://www.youtube.com/watch?v=CgfSzuFD8rw

Fantastiskt skön låt, åttiotalet när det är som bäst.

Ny karriär..

1800 kr gick notan på för att fixa datorn. Tack för det Alina systems.......
Igår följde jag med Ulrika till hennes handbollsträning i Almunge  för att sedan testa på att träna med deras herrlag. Det är andra gången i mitt liv jag testar handboll och jag kommer nog träna flera gånger med dom nu i December för att hålla igång lite. Man kan väl säga att jag är ganska oskolad och känner mig inte helt hemma på planen. Nu var det å andra sidan inte något demongäng jag tränade med, dom ligger sist i den lägsta serien, så mina misstag märktes inte så mycket....Nu letar jag bara efter ett innebandylag att träna lite med i Dec så kanske man slipper att gå ut och springa själv helt...

alina systems



Nu har jag lämnat in datorn hos Alina systems, det ska bli intressant att se vad det här kalaset går loss på. Tror inte att det bara räcker med en ominstallation då man inte ens kommer åt hårddisken. Bara det går hyfsat fort, lite jobbigt att surfa på mobilen. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Religionstenta imorgon, hoppas på dom rätta frågorna ........

RSS 2.0