Inget slut på eländet(för egen del)

Oerhört viktig seger nere i Mjällby senast, inte många lag som kommer därifrån med tre poäng. Vi får väl skänka lite tacksamhet till deras forward som bidrog till att vända matchen med sin huvudlösa utvisning.

För egen del känns det dock tungt då jag i stort sett hämtat mig från den senaste sjukdomen och har nu börjat få något som liknar bihåleinflammation. Vete fan vad som händer, jag brukar aldrig vara sjuk och det här är första gången jag äter penicillin och under tiden jag äter det åker jag på något annat...overkligt. Så nu har det blivit nya samtal till läkaren och nya mediciner på gång.

Blogg på bussen

Sitter just nu på bussen ner till Mjällby med ett halvt Apotek av mediciner i väskan och...kollar på nätet. Populärast hittills på resan är våran busschaufför Stig som har satt in trådlöst bredband i sin buss vilket gör att nästan hela laget  sitter med en dator i knät och pysslar med diverse saker. Aldrig har en bussresa till Blekinge gått fortare...

Är fortfarande osäker på min sjukdomstatus men jag bestämde mig för att åka ner och testa, har ju ätit penicillin i fyra dagar nu och alltid måste det ha dödat några bakterier.
Kvällens underhållning på hotellrummet blir ju Melodifestivalen om inte Nurme har spelat in en massa avsnitt av "Körslaget" som han vill se repriserna av...Tror inte att Sverige vinner ikväll och det är nog ingen vild gissning att vi hittar vinnaren i något av de två "blocken", alltså Balkan eller Östeuropa.
 

Penicillin och byggjobbare

Efter att ha gått sjuk i ung två veckor bestämde jag mig för att gått till läkaren imorse och inte helt oväntat blev jag ordinerad en penicillinkur. Känns ju såklart surt att behöva vila men det gick inte att fortsätta som det gjort då jag kännt mig ovanligt trött, snorig och alltsomoftast med huvudvärk. Nu blir det helvila i några dagar och så hoppas jag på att kunna medverka i matchen på söndag mot Mjällby.

Tyvärr så kan jag inte få lite extra vila genom att kunna sova på morgonen för det är ett gäng byggjobbare som håller på med fasadrenovering på vårat hus just nu. Och av någon konstig anledning så känner dom sig alltid tvungna att antingen borra eller spika utanför vårt sovrumsfönster det första dom gör på morgonen dvs vid 7. Ännu konstigare är att dom varken borrar eller spikar senare på dagen tex efter 9 då de flesta människor har gått upp...

Det här kan bli sommarens partyplåga på uteställena. Kat Deluna ft Busta Rhymes-Run the show http://www.youtube.com/watch?v=P-bAR7S5fiM

Enkel resa

Det blev en oväntat enkel resa för mig i kvällens biljardmatch mot Nobbe. Trots mitt långa speluppehåll kunde jag vinna med 8-2 i matcher i en folktom Videobiljarden. (Vadå va det fint väder ute??) Synd för min del att vi inte spelade för större summor/match...


Kan ju vara läge att publicera den här bilden nu....

9/5-06

SVT ska visa Englas begravning i TV, varför kan man verkligen fråga sig .Men jag tycker det verkar som att Englas mamma har varit ganska snabb på att göra affär av den här tragiska händelsen i och med att hon startade en fond som man kunde donera pengar till som bland annat skulle gå till hennes kursgård! Låt i sådana fall pengarna gå oavkortat till BRIS eller något liknande, inte något som hon gör pengar på.

Ikväll blir det biljard med Nobbe ,har saknat det något otroligt sedan jag lämnade ÖSK. Biljarden alltså....

En pinne på fyra matcher är självklart under all kritik och imorgon möter vi delade serieledarna Åtvid hemma. Tror inte att dom är så bra som resultaten visat och vi ska ha en bra chans att ta våran första trepoängarna. Gäller att hålla ett öga på Bergströms vänsterfot och forwarden Ricardo Santos.

6/5-08

Idag fyller min sambo Ulrika 24 år, grattis min älskling!

Nu har tydligen hockey-VM dragit igång igen och hade det inte varit för kvällspressen så hade det nog passerat obemärkt förbi. Ärligt hur många kan nämna några i andrafemman i Sveriges VM-lag, känns som att det bara intresserar de hockeyinsatta när dom arrangerar ett B-VM varje år. Som det är nu så är det ju bara OS som verkligen är spännande när det gäller landslagshockey.

Gefle har inte gjort mål på fem matcher i rad nu, ändå har man gjort fler mål än ÖSK. Det känns sådär.....

Idag bär det av till Götet för match mot ÖIS för våran del, 3 poäng skulle sitta jäkligt fint nu så att vi får lite andrum.

Vidare i cupen

I tisdags tog vi oss vidare till nästa omgång i Svenska Cupen efter 4-0 borta mot Hässleholm, ganska starkt med tanke på att vi åkte buss ned samma dag och det brukar bli en del skrällar i cupen. Ett mål blev det för min del vilket va skönt, alltid viktigt att göra mål. Hoppas nu att vi får något mer lag från någon lägre division och inte så långt härifrån....Karlslund kanske...


Intressant blogg om vad man kan göra med sina pengar www.hurjagblevrik.se

Valborg igår och det var nu andra året i rad som jag inte firade i Valborgens Mekka nämligen Uppsala, firandet i Örebro går inte att jämföra med Uppsalas och det var nästan kusligt hur ensamma vi var igår när jag, Ulrika, Emma, Glenn och Svea hade picknick i Stadsparken.
Ska ju på två bröllop i sommar och har nu börjat fundera lite på vad man ska ha på sig. Tänkte testa bröstnäsduk som lite rolig accessoar men har lite problem med hur man ska matcha. Har läst lite att man inte kan ha samma mönster på näsduken som på slipsen. Någon som har en kommentar om detta? Tacksam för hjälp.

RSS 2.0