En poäng som kan bli viktig

Efter 2-2 i går mot Jönköping rådde det delade känslor i laget. Innan matchen var det enda vi var nöjda med 3 poäng men såsom matchen blev för vi vara glada för den poäng vi fick. Första halvlek igår var totalt värdelös, vi hade inget passningsspel och när vi hade bollen så slog vi allt som oftast höga bollar in mot deras stora mittbackar, precis vad dom ville. Andra halvlek var mycket bättre, vi spelade med två forwards och fick tryck på dom och längre anfall. Hade dom inte fått in sitt snöpliga 2-1 mål som styrs av våran försvarare så hade vi förmodligen vunnit matchen. Men men mycket starkt av oss att hämta upp två underlägen med det spel som vi presterade. Nu har vi iallafall sex poäng ner vilket betyder att en poäng till räcker eller att Jönköping tappar poäng, det ska vi bara klara.