Dax för Degen!

Vi var på ännu ett bröllop igår när Jonte och Eva gifte sig i Skövde. Tack för en trevlig kväll och lycka till i framtiden!

Har så smått börjat lessna på vägen mellan Uppsala och Skövde/Götene nu efter två bröllop och två svensexor. Men blir man bjuden på bröllop så ska man komma, så är det bara. Eller hur Richard?

Imorgon är det då dags att möta Degerfors på hemmaplan och alla vet vikten av vinst då. Blir ju lite konstigt att möta Degerfors så här kort efter övergången men det är bara att köra och inte tänka så mycket. Vi gjorde klart med två spelare innan fönstret stängde, Demba Traore och Haris Skenderovic båda med ett förflutet i Vasalund. Dom har sett bra ut i veckan och kommer hjälpa oss att hålla oss kvar.

Dagens Pajas!
OS-simmerskan Gabriella Fagundez(?) som inte tycker att man skulle ha väckt frågan om bojkott av OS pga av att hon tränat så hårt för att komma dit och att det inte hör ihop med OS-andan att bojkotta. En fråga bara, hör Kinas syn på mänskliga rättigheter ihop med OS-andan Gabriella?


Kommentarer
Postat av: Rögla

Jo de var ju snyggt 0-0 Men de är bara för båda lagen bita ihop och vinna alla andra matcher !mvh Rögla

2008-08-04 @ 23:54:03
URL: http://www.pga.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0