Midsommar

Om vi börjar från början, jävlar vad Sverige blev avslöjade mot Ryssland! Vi var inte ens nära och det ska bli spännande att se vad Ryssarna kan åstadkomma mot Holland. Vi hade högst medelålder av lagen i EM, hoppas nu att några lägger ner/blir bortplockade för att spela in nästa generation. Fast vi ska kanske inte gnälla så mycket utan vara nöjda med att ett lilleputtland som Sverige med en usel inhemsk liga tar sig till istort sett varje mästerskap?

Jay-Z då? Jodå, han är ju en fantastisk artist men han hade kunnat bjuda ännu mer på sig själv. Konserten var över på en dryg timme och inga extranummer blev det men ändå kan man inte vara besviken för att bara få stå och se Jay-Z live i Sverige ska man vara nöjd med.
Bäst: helt klart "99 Problems".
Lite sämre: den onödiga versionen av "Umbrella"Näfver och min bror Erik innan konserten.

Midsommar i Åmmeberg hos Näfvers blev en trevlig tillställning med femkamp, Jimmy Jansson ?!? och god mat.

Kommentarer
Postat av: Mike

Jay Z en fantastisk artist säger du??Jasså du var är han fantastisk någonstans i röven eller?http://accessoaren.blogg.se/2008/june/jay-z.htmlSäg inte att du tyckte kannibal diktatorn Idi Amin var fantastisk ochså.?

2008-06-21 @ 21:39:31
Postat av: Johan

Haha du har inte mycket fritid du....

2008-06-22 @ 13:32:48
Postat av: Mike

Jo jag har fritid men jag spenderar den inte till att glorifiera djävulsdyrkare..

2008-06-22 @ 17:31:12
Postat av: Johan

Är du allvarlig eller? Vågar du gå utanför dörren eller är du rädd för att allt det onda i världen ska drabba dig. Kan tänka mig att du har draperat hela bostaden i folie så att inte någon satellit ska kunna höra vad du säger i sömnen.

2008-06-22 @ 19:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0