Bygghjälmar?

Grattis Kalmar till SM-guldet men varför hade ni bygghjälmar på er efter?

Vi tränar November ut och det är väldigt lugnt på träningarna för tillfället, inte en skymt av varken ny tränare eller provspelare. Det vi får reda på i truppen är det som står i UNT, vilket är väldigt lite. Har inte sett skymten av någon journalist på våra träningar sen i somras, personalbrist eller ointresse?  Hoppas bara att Sirius har lärt sig av fadäsen med Millqvist och inte anställer en tränare som truppen inte vill ha eller bara för att han varit verksam i en stockholmsklubb. För i Uppsala är det ju så, att allting i Stockholm glimmar. En stor förklaring till våra skrala publiksiffror är ju att de flesta i stan sympatiserar mer med AIK,Hammarby eller Djurgården. Det tar nog ett tag att vända på det skeppet så att barn och ungdomar helt naturligt blir Siriussupportrar.

Kommentarer
Postat av: Ulla

Så sant som det är sagt. Uppsalabor ska alltid följa efter Sthlm. Det spelar ingen roll om det är hockey eller fotboll. U-a är som en jäkla förort till Sthlm. Men vi är några få som "bara" hejar på Sirius :)

2008-11-14 @ 22:30:17
URL: http://ulrikap.blogg.se/
Postat av: Joint

Sorgligt, men sant. Som inbiten Siriusit hatar jag 08-lagen och älskar istället Sirius och de lokala. :)SUPPORT YOUR LOCAL TEAM!

2008-11-17 @ 00:10:21
URL: http://www.Siriusbloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0