13/3-08

Örebro Hockey åkte ännu en gång ut i kvalet till Allsvenskan, det går så bra i grundserien men varje år när det drar ihop sig till kval så ska man värva 3-4 spelare för en stor summa pengar för att man tror att det är lösningen till avancemang. Det skulle vara intressant att se vad Peltola, Niskanen osv tjänar på de månaderna dom är här, flera hundra tusen är min gissning innan dom drar vidare på nästa äventyr. Tänk om Fahlander hade lagt de här miljonerna på säg ÖSK Innebandy eller Lillån Innebandy, då hade Örebro garanterat haft ett lag som varje år gick till SM-slutspel i en sport som är mycket större än hockey.

Våran lilla minisemester är nu över och idag bär det av till Degerfors för träning igen. Läste någonstans att det är klart med gräs för våran match mot Motala på söndag, blir en ordentlig omställning att spela match på en tidig gräsplan nu när man vant sig vid konstgräset men det ska bli jäkligt kul. 

Kommentarer
Postat av: Mattias

Hej kompis! Rolig läsning på din blogg men hur fan kan du skriva att innebandy är en större sport än ishockey?? Du måste bara se till antalet utövare vilket kommer sig av att innebandy är en fritidssysselsättning snarare än sport... Vad gäller Örebro Hockey har du helt rätt. De måste tänka mer långsiktigt och inte tro att det går att skapa ett lag genom svindyra "sista-minutenvärvningar", som bara är ute efter att tjäna så mycket pengar som möjligt för så liten insats som möjligt. Själv tränar jag en vecka till innan det är dags att rikta in sig på försäsongen...

2008-03-13 @ 15:49:12
Postat av: Jonsson

Kul att du tar upp innebandy tycker jag som är plastbandy nörd!! Skulle vara kul att se någon kasta in mycket pengar i sporten och se vart det skulle leda. Eller varför inte lägga en slant på KIF örebro damlag eller rent ut av ÖSK fotboll så de skulle kunna satsa lite stort någon gång. Ha de och kör hårt med degen!!

2008-03-14 @ 15:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0